Cel mai sensibil subiect pentru
orice angajator: SALARIZAREA!
Iata la ce probleme trebuie sa fiti foarte atent in 2021!


Participati la un webinar exceptional: 

Salarizarea in 2021. Noutati legislative!

Aflati solutii cunoscute doar de specialisti!

Lector: Luminita Obaciu


Stimate angajator,
 
E suficient ca cineva sa pronunte cuvantul “salariu” si, automat, toti cei din jur ciulesc urechile! Informatiile despre salarii exercita o atractie irezistibila, atat pentru angajati, care mereu vor sa stie cum e la altii (inca se mai vorbeste despre salariul Andreei Esca), dar si pentru angajatori.
 
Diferenta este ca pentru dvs., angajatorul, salariul nu inseamna doar o suma cu care alimentati lunar cardul salariatului. Dvs., cand spuneti “salariu”, aveti in cap o multime de operatiuni pe care trebuie sa le executati eficient si corect, in concordanta perfecta cu niste reglementari legislative foarte complexe si aflate intr-o permanenta schimbare. 
 
Salarizarea este, fara indoiala, un subiect extrem de incalcit, greu de gestionat fara un ajutor profesionist. Si tocmai de aceea va facilitam o intalnire online cu unul dintre cei mai apreciati experti din Romania pe probleme de salarizare, contabilitate si audit financiar: Luminita Obaciu
 
Aveti ocazia sa va aflati fata in fata, prin intermediul calculatorului, cu acest expert de top si sa obtineti informatii valoroase pe o tema de interes maxim: cu ce probleme majore de salarizare va veti confrunta in urmatoarele luni? Si ce solutii aveti la dispozitie? 


Cum gestionati din punct de vedere PRACTIC
schimbarile legislative care afecteaza salarizarea?


Intrebarea nu este intamplatoare. Si asta deoarece, ca intotdeauna, exista o diferenta enorma intre teorie si practica – lucru care se vede foarte bine in timpul crizei actuale, cand actele normative emise pe perioada pandemiei, desi suna bine pe hartie, genereaza destule dificultati atunci cand trebuie aplicate efectiv.

De exemplu:

 1. Ce indemnizatie de somaj tehnic primeste un angajat cu mai multe contracte de munca?
 2. Daca sotul unei salariate este in concediu medical, aceasta mai are dreptul la zile libere acordate conform Legii nr. 19/2020?
 3. In caz de izolare a salariatului, indemnizatia de concediu medical se calculeaza cu procent de 100%?
 4. Indemnizatia de 75% privind reducerea timpului de lucru se inregistreaza in ReviSal?
Etc.

Evident, raspunsurile corecte nu pot fi oferite decat de un expert de top, care stie sa „citeasca” textul de lege pentru a identifica varianta cea mai avantajoasa pentru dvs.

Dna Luminita Obaciu este un astfel de expert – un specialist recunoscut pentru acuratetea si ingeniozitatea solutiilor oferite si un lector antrenant, cu un discurs extrem de dinamic si de eficient, cu peste 70 de conferinte si seminare de specialitate in palmares.Cele 4 mari teme acoperite de webinar

 1  Modificarea Codului Muncii si impactul acestor modificari
      • posibilitatea semnarii electronice de catre parti a documentelor utilizate in relatiile de munca
      • modificari aplicabile microintreprinderilor
 2  Modificari privind telemunca si impactul acestor modificari
 3  Modificari privind concediul pentru cresterea copilului si stimulentul de insertie
 4  Modificari ale Codului Fiscal cu impact in domeniul salarizarii
      •  Avantaje acordate de terti
      •  Educatie timpurie
      •  Decontare cheltuieli activitate telemunca
      •  Cheltuieli sociale


Pentru fiecare dintre aceste teme, webinarul prezinta informatii 100% practice, dupa urmatoarea structura:
 • temeiuri legale care se aplica
 • cine sunt beneficiarii
 • ce interdictii exista
 • care este perioada pentru care se aplica
 • ce procedura trebuie urmata
 • ce documente trebuie completate
 • probleme sensibile si modul optim de rezolvare


Pentru a participa la webinar,
nu trebuie sa iesiti din casa!


Va instalati comod in fata calculatorului sau laptop-ului, accesati www.webinar.rs.ro, va contectati cu username si parola si timp de 90 minute aflati ce aspecte practice sensibile ascund actele normative recente cu efecte asupra salarizarii! 

Si foarte important: odata ce v-ati inscris pentru a participa la acest webinar, il puteti urmari inregistrat, ori de cate ori doriti, pana la data de 21 iulie!

Username-ul si parola de logare va vor fi comunicate prin e-mail imediat dupa confirmarea platii (doar 95 de lei + TVA). Accesati chiar acum formularul de inscriere prin intermediul butonului de mai jos! 


Nu uitati!
Salarizarea este un subiect sensibil si care ridica numeroase semne de intrebare de natura practica. Asigurati-va ca aveti in avans toate raspunsurile necesare si ca scapati astfel de neclaritati, decizii incorecte, pierderi de timp si stres! Rezervati-va chiar acum un loc la webinarul Salarizarea in 2021. Noutati legislative!
Va asteptam cu placere!Cu deosebita consideratie,

Iulia Stroe
Organizator eveniment
Divizia Legislatia Muncii
Rentrop & StratonM.B

 


Formular de comanda

Va rugam, alegeti atelierele la care doriti sa participati:


Persoanele care au comandat produsul Webinar: Salarizarea in 2021 - Noutati legislative. au fost interesate si de:


Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.